Schoonmaak scholen

Op uw school bevinden zich elke dag opnieuw heel veel mensen. Alle ruimtes worden intensief gebruikt, waarschijnlijk niet alleen voor lesgeven maar ook voor knutselactiviteiten, turnen, eten en drinken. Ook de toiletten worden elke dag veelvuldig gebruikt. Uw school is al bij al een plek waar een goede schoonmaak van het grootste belang is. Dream Cleaning Team staat in voor een goede en professionele schoonmaak. Scholen schoonmaken geeft ons de uitdaging om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Een schone school

Een schone school is absoluut geen overbodige luxe. Uw leerlingen en docenten leren, werken én presteren nu eenmaal veel beter in een prettige, schone omgeving. Er is minder ziekteverzuim, kinderen met allergieën kunnen zonder problemen aan de slag door een goede schoonmaak. Schoolvloeren en ook de inrichting van uw school gaan langer mee wanneer deze goed worden onderhouden.

Samen met u bekijken wij uw school

Wanneer we met u aan de slag gaan om uw school schoon te maken, zullen we samen met u door uw school lopen om alles goed voor te bereiden. U weet namelijk als geen ander welke plekken in uw school extra aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze intensief gebruikt worden. Dit doen we zodat ons team met de beste zorg uw school kan schoonmaken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij willen u graag helpen bij uw oriëntatie naar het beste schoonmaakbedrijf voor uw school. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze schoonmaak diensten.