Schoonmaak van overheidsgebouwen

Als schoonmaakbedrijf zijn we een van de vele schoonmaakbedrijven die natuurlijk schoonmakers en ruitenwassers in hun personeelsbestand hebben. Het opleiden van deze schoonmaakmedewerkers is bij ons een dagtaak en daarmee onderscheiden we ons van de concurrenten. We willen geen gewone poetsfirma of kuisbedrijf  zijn maar een van de meest uitblinkende kuisbedrijven in Vlaanderen. En of we u nu bedienen in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Kortrijk of Gent. Onze schoonmakers dienen allemaal dezelfde taal te spreken. Namelijk die van betrokkenheid en toewijding. Onze grootse groep schoonmaakmedewerkers is betrokken bij de klassieke schoonmaak.

Wij poetsen overheidsdiensten en houden ons ook aan de geheimhouding hiervan.

Wij moeten ons houden aan het beroepsgeheim van onze sector en wat we bij een klant zien of horen mag niet naar buiten komen.

Dit is een belofte die we maken omtrent de privacy van de klanten.

Onder schoonmaakwerk verstaan we het dagelijks en periodiek reinigen van diverse ruimtesoorten in de meest voorkomende gebouwen. Of het nu gaat om scholen, fabrieken, overheidsgebouwen, kmo bedrijven of burelen ! Wij weten hoe we hier moeten poetsen. Allereerst worden uw wensen in kaart gebracht. We kijken naar de diverse ruimtesoorten, hun bestemming en de intensiteit waarmee ze worden gebruikt. Vervolgens stellen we in overleg met u een frequentieschema op. Met andere woorden, we bepalen hoe vaak de ruimtes professionele schoonmaak kunnen gebruiken en op welke wijze dit moet gebeuren. Met dit frequentieschema en het daaraan gekoppelde professionele schoonmaak werkprogramma gaan we een berekening maken van de benodigde tijd. Dit resulteert uiteindelijk in een offerteprijs.

Heeft u interesse ? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of vraag hier meer informatie aan.