Schoonmaak van de ramen streeploos met osmosewater wassen

Streeploos ramen zemen met osmose water

De aanblik van uw pand wordt in hoge mate bepaald door de aanblik van de ramen. Het is het eerste wat een bezoeker ziet. Met andere woorden: uw ruiten zijn uw visitekaartje.

Het is dan ook van groot belang dat u ervoor zorgt dat niet alleen uw gevel zelf, maar zeker ook de ramen er tiptop uitzien. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn met gespecialiseerde apparatuur, bediend door deskundig personeel. Voor het wassen van ramen maken wij gebruik van moderne technieken en het water dat wij gebruiken is osmosewater, daarmee kunnen wij uw ruiten wassen zonder strepen of vlekken. 

Ramen wassen zonder strepen met osmose water

Osmose water is gedemineraliseerd en bevat daardoor geen stoffen meer die vlekken en strepen achterlaten op uw ruit. Reiniging met osmose water is een veelgebruikte methode voor het reinigen van hoog gelegen ramen. 

Ramen zemen met telescoop

Of u nu een kantoorgebouw wilt laten bewassen of een bedrijfshal met ramen, wij hebben de juiste apparatuur om de klus te klaren. Indien nodig werken wij met een telescoopslang, waarmee we tot 15 meter hoog kunnen werken. Om zo voor u het beste resultaat te krijgen. 

Meer weten over osmose reiniging?

U kunt direct een vrijblijvende offerte opvragen voor osmose glasbewassing.